I sektionen Kan pines dig, vil virk komme sammen med alle Facebook Dating-brugere

I sektionen Kan pines dig, vil virk komme sammen med alle Facebook Dating-brugere

Pa denne opforsel vil alle de beskeder, som man modtagestation gennem Dating-tjenesten, bryde holdt adskilt til side beskederne i Facebook Messenger.

der kunne udsta din profil. Virk kan like kompagn igen eller bestride dem, hvor ma ikke sandt kan afsende dig beskeder. Bare de brugere, du kan lakke bagude, kan distribuere dig private brud asiatisk beskeder. Pa denne made vil man ikke ogs kunne transmittere beskeder oven i kobet nogen, forend fungere returnerer et like.

Tryk blot i lobet af deres billede, plu alt samtalesektion vises unders pa siden

Hvilken at returnere et like barriere virk hvis blot trykke i lobet af hjerteikonet. Dersom man vil afv?rge nogen/noget som hels, elektronskal fungere knuge i lobet af X -ikonet. Sektionen Kan udsta dig fungerer ogsa da meddelelser. Herti finder man alle ma nye likes og de gamle, idet virk har valgt ikke sandt at reagere i lobet af. Facebook kopierede ganske vist Tinders strygning i tilgif venstre og borgerli sikken at like eller affeje profiler.

Hvorna fungere kan udsta nogen/noget som hels bagude eller andre brugere reagerer pa dine likes, bliver du et match. Nu kan du udforske profilen inden fo din Match plu komme sammen med, hvilke interesser du deler, plu hvis fungere har nogle f?lles venner. Virk kan mene kampprofilerne i din Match- afsnit. Det er herfra, fungere kan starte fuld chatrum tillig andre brugere.

Disse samtaler vises ikke sandt i din Facebook Messenger, selvom fungere bliver venner med dit match inden fo Facebook. Du vil ganske vist til stadighed kunne vende tilbage i tilgif Dating plu mene den he hoved mellem dine kampe og dyrke deres ansp?ndelse.

Rul neda i lobet af hovedsiden Dating, og virk vil hitte fuld autopsi med navnet l?nger at udforske. Her finder fungere tage imo nyttige yderligere Facebook Dating-funktioner, mellem kompagn Secret Crush. Denne virkemade giver dig aktivitetstilbud hvilken at mene personer, virk allerede er venner med, i lobet af dine originale Facebook- og Instagram-profiler. Du kan lide dem og oprette din Secret Crush-liste, der kan indehold frem indtil ni venner.

Safremt virk bare er elskovsfuld i fuldkommen af sted ??dine Facebook-venner eller Instagram-folgere, kan fungere i hemmelighed forkynd dem det. Pres i lobet af deres profil, plu de vil fa krammet pa aldeles notifikation hvis, at nogen er forelsket i dem. I spidse sa vil din profil bryde afsloret fortil kompagn, og du kan starte fuldfort kamp plu fuldfort chatste.

Sektionen Mere at udforske indeholder ogsa funktionerne Second Look, Events ho Common og Groups hip Common. Herhen er hvilken de gor

1. Second Look gavegive dig aflob fortil at bem?rke alle ma profiler, fungere forhen har afvist. Den he kneben giver dig yderliger fuldkommen adgang fortil at l?s fuld persons profil og beslutte at kunne pines den. Den he opgave findes ikke i lobet af nogen/noget som hels anden datingapp, og den adskiller Facebook Dating.

2. Events in Common vil fremstille dig profiler af sted personer, der har tilmeldt sig eller deltog i ma samme Facebook-begivenheder da dig. Pa denne v?remade kan du hitte yderliger flere mennesker, der deler dine interesser.

3. F?lles grupper er fuldfort facilitet, der vindflo ma personer, der er medlemmer bor ma Facebook-grupper, fungere har tilmeldt dig. Derfr kan fungere bide i lobet af deres profiler og like dem.

Kan virk minde tandhjulsikonet, vi n?vnte i forrige episode? Det er mellemeurop?isk tid i tilgif at perspektivl?re, hvor du superbruge indstillingerne i Dating-appen i tilgif din gode. Disse indstillinger determinati, hvorlede appen fungerer sikken dig. Gennem konfigurationen af ??Dating-profilen kan du fremtr?dende berige dine chancer sikken at anse den rigtige mand.

De vil ikke desto mindre ikke sandt kunne bem?rke, hvem det er, undtagen ma markerer, at ma er interesserede

2. Naviger oven i kobet fanen Ideal Match, og opret fuldkommen niche, d Facebook vil anbefale match i tilgif dig. Du kan v?lge distance, aldersgruppe, tunge, hankon og det hojeste.

Back to top