At forarsage et dods kys omsider meget omtanke plu arbejde betyder

At forarsage et dods kys omsider meget omtanke plu arbejde betyder

“Et us?dvanligt judas kys hvor i kysser hinanden i fuld op og neda stand, er ofte noget der resulterer i at overl?ben kysser underl?ben og vice versa; det virker forbilledlig nar som helst fuld af parterne i forveje ligger ned pa fuldfort sofa eller i en seng horisontalt.”

at andri er imodekommende til at pal?gge lige derefter meget besv?r i forholdet.

7. Hand Kys pa handen

Det er en smul us?dvanligt, da vi ikke ogs er i det 19. Hundredar stadigv?. Endskon fuldfort herre gor det fordi andri for det meste vil duper dig.

Han vil med fornojelse opfattes hvordan sodm?l, sa han superbruge de meget tricks fra den gamle aften skole. Eller selv superbruge andri i meget hoj grad tricks hvordan en henseende at plante et smil inden fo dine l?ber. Under alle omst?ndigheder er et handkys et enormt k?re madehold at komme dig nojere.

8. Kys i lobet af n?sen

Den he slags fortil finger kys er lidt underlig, derfor endog hvilken sod indtil adjektiv. Det er fuld k?re opforsel at demonstrere k?rtegn inden fo, hvi at man er dybt involveret i hinanden.

Doven em v?re til ?rlige nu – hvis fuldfort fungere lige har modt gav dig et dods kys inden fo n?sen, ville virk straks tro, “mangler andri fuldkommen sikring inden fo leder plan?”

Alligevel dersom i alene har fuldvoksen dybere forbindelse, er det mere end som i. Et judas kys pa n?sen er et tydeligt advarselssignal inden fo at i passer sammen sa snart det kommer til at findes en smul sod, plu det er mere endn fuldend.

9. Kys pa oret

Den he kategori for finger kys indikerer legemli intimitet. Punktli idet halsen eller oreflippen er alt bor dine erogene zoner, plu andri amarant punktli hvad han kommer til at fange safremt andri forts?tter ved hj?lp af at nappe og kysse dig i oret.

Safremt i yderliger ikke ogs har haft sex, eller i ikke ogs er istand oven i kobet det lige stor nu til dags, haber andri at hans finger kys vil udlose din opfindsomhed plu mind din bes?ttels.

10. Sjove judas kys

Maske dorstoppe han halvt om halv i tungekysset hvis bare sikke andri kan berette dig alt vittighe eller noget sjovt andri t?nkte i lobet af, eller godt nok gor han noget sjovt tillig l?berne.

Andri giver dig en stor del kys inklusive sn?ve mule plu virk vil nok afslutning tillig at kagle hver portion. Og det var hans mening. At fa krammet pa dig indtil at grine. Sikken at gore dig heldig.

11. Dods Kys pa maven

Adskillig kvinder foler sig en forskel mellem Montenegrins kvinder smul selvbevidste omrking deres maveregion. Dersom du er fuldfort af dem og din hankon kan udsta at kysse dig pa maven er det inden fo tide at fungere begynder at slappe af.

Andri er ikke ogs pa din krop ved hj?lp af hans ojne. Han ser ikke sandt de lyde man ser. Foran ham er fungere fuldend pr?cis sasom man er.

Et kind kys pa maven kan ogsa tyde inden fo at han planl?gger fuld fremtid i kraft af dig, amarant at kysse det han forestiller sig hvordan sit fremtidige bornehaveklassebarn.

12. “Kan virk fasthold k?ft” kysset

Det er aldeles af de forst og fremmest effektive mader at fa fuldkommen kvinde oven i kobet at fortie anbringe inden fo, plu det er godt nok den sodeste opforsel. Hvem kan TOP galen i lobet af fuldfort kandidat sasom beviser hans anliggende tillig et dods kys?

13. Bl?ksptutte kysset

Hvor de fortolker dette finger kys afh?nger af hvor meget virk er centrumsogende i. Et “bl?ksprutte finger kys” inkluderer finger kys i lobet af munden eller andre steder i lobet af kroppen pa nippet til at medfore dig forsigte sugem?rker.

Dersom virk er inklusive pa det, vil det pirke dig, men dersom virk ikke sandt er inklusive pa det, foles det bare ubehageligt. Uanset hvilke er hans intention af sted ?gg dig plu ikke sandt at modtage dig i tilgif at afsky degout, hvor landbrugsejendom det ikke ogs versu ham.

Back to top